A magyar amerikaifoci-fórum
Nem vagy belépve.
„Nem véletlen a forma, amibe a tartalom töltekezik. A külső árulkodik a lényegről, de nem azonos vele.” (Jókai Anna) --> NCAA csapatismertetők - UCLA Bruins
Giants topik

Kilépett
lehetni lehet... de most olvastam csak awarningot szal ki is szedtem... de majd idővel visszatezsem. addig marad ez... ![]()
Lue írta:
lehetni lehet... de most olvastam csak awarningot szal ki is szedtem... de majd idővel visszatezsem. addig marad ez...
Ez így jó. de akkor lécci az avatart is:P

Kilépett
avatar marad mivel nem tudom megváltoztatni. bármit csinálok mindig a régit vagyis ezt adja vissza. amúgy miért nincs avatar linkelési opció sokkal jobb mint h fel kell tölteni...
No említsük meg az alig másfél óra múlva kezdődő meccset ![]()
Annak ellenére hogy Sanyika vasárnap este mást mondott, én azért Giants győzelmet várok, a Jax képes meglepetésekre, de szerintem a Giants van annyira összeszedett csapat, hogy ezt a meccset is hozzák ![]()
Barber 1 futott TD, Manning két TD passz, egyik Burressnek másik Shockeynak
én meg felébredek hogy bilibe lóg a kezem ![]()

Kilépett
Elijah azért bizonyítja, h miért is mondom rá h overrated és csak a neve miatt lett 1/1

Kilépett
Enyveskezu írta:
Elijah azért bizonyítja, h miért is mondom rá h overrated és csak a neve miatt lett 1/1
Abszolút igazad van.
Bár unszimpatikus\enyhén fogalmazva\ volt mindig is,de pár hete még úgy gondoltam, hogy fejlődött tavaly óta és kiegyensúlyozottabb lett. Nem is kicsit tévedtem. Az utóbbi meccseken borzalmasan játszik, az MNF-en nyújtott teljesítménye pedig egyszerűen nevetséges volt.
Amint már Enyves többször is mondta egy jobb irányítóval a Giants komoly esélyes lenne a SB-ra, de így, nem hiszem.
Kilépett
Enyveskezu írta:
Inkább VY bizonyítja,miért volt 1/3
.Meg Pacman,miért 1/6
.De télleg egy semmi amit hoz ez a szerencsétlen mostanában.

Kilépett
Enyveskezu írta:
Igazából sztem volt mostanában is 1-2 overrated 1/1es, aki nem hozta azt amit elvártak tőle.
Csak Eli egy speciális eset. Hatalmas elvárások vannak vele szemben(apuka hozadéka, meg be volt jelentve h ő még PMnél is jobb). Ráadásul a népszerűségének nem tett jót az általános Peyton ellenszenv. De ami méginkább, az az óvodás cirkusz, amit levágott a draftján.

Kilépett
Még mindig nem értem hogy kaphatott ki a Giants 21-0-ról! A taktika volt rossz vagy a játékosok elhitték, hogy megnyerték már ezt a meccset? Nem tudom, de alapos fejmosást kell tartani a Giants öltözőjében...
Kilépett
Szasztok gyerekek.
Én Colts szurkoló vagyok , de bírom a Giants-et is. Tudni akarjátok miért kaptatok ki? Nézzétek meg az nfl game day-t. 3-4 percel a vége előtt 4. és 10-nél támadt a titans egy hülye Giants védő szerelni akarta Young-ot, de még mielőtt földre vitte elkezdte ünnepeltetni magát. Young first down-t futott és ebből a drive-ból csinálták a harmadik touchdown-t.
Kilépett
Sajnálom a Giants-t, de a Dallas most megérdemelten győzőtt! A Giants a kis hibái miatt kapott ki,amit csakis magának köszönhet! Gyönyörüen játszottak, mégis a rengeteg személyi hiba a csapat vesztétt okozta!
Kilépett
Szerintem a Giants ezt a meccset Tom Coughlin érthetetlen playacalljai miatt bukta be. Amit a Red Zone-ban műveltek kétszer is az valami egészen szánalmas volt. Azt meg nem magyarázza nekem senki, hogy két ilyen futóval miért kell 3-4 yard ang goal helyzetekben passzolni... 1*űen el lett cseszve a taktika...
Szerintem...
Kilépett
Boston írta:
Szerintem a Giants ezt a meccset Tom Coughlin érthetetlen playacalljai miatt bukta be. Amit a Red Zone-ban műveltek kétszer is az valami egészen szánalmas volt. Azt meg nem magyarázza nekem senki, hogy két ilyen futóval miért kell 3-4 yard ang goal helyzetekben passzolni... 1*űen el lett cseszve a taktika...
Szerintem...
Sztem nem csak a taktika volt elcseszve, hanem a motiváció is!!! A Diktátor biztos verést igért a csapatnak ha kikapnak és sztem ezekel az apró személyi hibákkal felnyitották az edző szemét, h nincs vmi rendben a házuk táján.
Kilépett
Riska írta:
Boston írta:
Szerintem...Sztem nem csak a taktika volt elcseszve, hanem a motiváció is!!! A Diktátor biztos verést igért a csapatnak ha kikapnak és sztem ezekel az apró személyi hibákkal felnyitották az edző szemét, h nincs vmi rendben a házuk táján.
sztem a Giants önmagában jó csapat, csak attól füg az eredményességük hogy mennyire koncentrálnak a játékra(nem másra pl.: szabálytalanságok)

Kilépett
Szét van esve a csapat! Az edző rossz játékokat hív, a játékosok hülyeségeket csinálnak, pedig jó kis csapat lenne, ha csak a meccsel foglalkoznának!
Kilépett