A magyar amerikaifoci-fórum
Nem vagy belépve.
asante_samuel írta:
pekinger írta:
Láttam az eagles honlapon kis videót Justice edzésmunkájáról...
Szerintetek kezdő lessz az éven? Ha igen akkor ki helyén?
És Lito-t nagyon szeretik a csapatársak de nem hinném h jövőre is itt maradna...
DeSean a király1.számú csere,ha netán Runyan vagy Thomas megsérülne,tudom nem 1meccs alapján kell ítélni,de ha sérülések bekövetkeznek T poszton,akkor a sráctól sokat nem várhatunk,ezt a giants ellen láthattuk is,mikor Osi ha jól emléxem 8sacket adott Mcnabbnek,de javítsatok ki ha tévedek.
Én 6-ra emlékszem, de ez csak tipp. Akkor az 3-16 jobban megviselt. Mondjuk a liga egyik legjobb DE-je ellen kellett szegenynek pont "bizonyitani", de még fejlodhet ettol fuggetlenul, akár merithet is belole, hogy mégegyszer ilyen ne forduljon elo.

Kilépett
kzol írta:
asante_samuel írta:
pekinger írta:
Láttam az eagles honlapon kis videót Justice edzésmunkájáról...
Szerintetek kezdő lessz az éven? Ha igen akkor ki helyén?
És Lito-t nagyon szeretik a csapatársak de nem hinném h jövőre is itt maradna...
DeSean a király1.számú csere,ha netán Runyan vagy Thomas megsérülne,tudom nem 1meccs alapján kell ítélni,de ha sérülések bekövetkeznek T poszton,akkor a sráctól sokat nem várhatunk,ezt a giants ellen láthattuk is,mikor Osi ha jól emléxem 8sacket adott Mcnabbnek,de javítsatok ki ha tévedek.
Én 6-ra emlékszem, de ez csak tipp. Akkor az 3-16 jobban megviselt. Mondjuk a liga egyik legjobb DE-je ellen kellett szegenynek pont "bizonyitani", de még fejlodhet ettol fuggetlenul, akár merithet is belole, hogy mégegyszer ilyen ne forduljon elo.
Én is úgy tudom, hogy 6-ot kapott. Azért az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a sackek kb. fele nem (csak) Justice-on ment el. Jamal Jackson vastagon benne volt a hibákban. Ezt egyébként a szezon után ő maga ismerte el. Persze ettől 6 sack a te oldaladon, az akkor is 6 sack...Hogy ez erősíti-e? Azért szerintem jobbat tett volna neki néhány pancake...

Kilépett
asante_samuel írta:
Samson írta:
http://www.nfl.com/nflnetwork/story?id=09000d5d8089c108&template=with-video&confirm=true
McNabb, mint mindenidők egyik legjobb mobile qb-ja.
Offseason news...Van egy olyan érzésem,hogy Vick-re fognak a legtöbben szavazni.McNabb őrületeseket tudott futni régen,sajnos a sérülések keresztbetettek neki e téren
Ahogy nézem 18000 szavazatnál Vick már 50%-on.(valjuk be nem is érdemtelenűl).Viszont a 2. helyen Randall Cunningham.Azért jó látni,hogy a top 10-ben 2 sas is helyett kapott, és ha azt nézzük,hogy ebben a tízes fogatban az egyetlen aktív játékos Donovan akkor mondhatjuk azt,hogy ő a legmobilisabb QB a ligában.
![]()
Kilépett
kzol írta:
Justice örüljön,h nem Strahe örüljön,h nem Strahan-t kapta,mer a 6-os helyett lehetne 12 is. ![]()
3csapatfórumon is láttam már 5kedvenc playa szavazást,ne csináljunk mi is? ![]()
![]()
Utoljára szerkesztette asante_samuel (2008-06-20 17:44:50)

Kilépett
asante_samuel írta:
kzol írta:
Justice örüljön,h nem Strahe örüljön,h nem Strahan-t kapta,mer a 6-os helyett lehetne 12 is.
3csapatfórumon is láttam már 5kedvenc playa szavazást,ne csináljunk mi is?
öm akkor kezdem:
Sorrend nelkul:
Bunkley, Cole, McNabb, Westbrook, Sheldon Brown (és az eagles-n kivuli bonusz: maurice jones-drew)

Kilépett
Azt sem szabad elfelejteni, hogy hiába volt a USC-nél blindside tackle, Leinart esetében ez a jobb oldalt jelenti. Vagyis, az sem az ő malmára hajtotta a vizet, hogy nem a saját posztján szerepelt. Mostanában hallottam, hogy guardként is próbálgatják az edzéseken.

Kilépett
Kilépett
SamS-Kicker írta:
a most aktív játékosok közül kell ?
vagy lehet a régebbi játékosokból is ?
Sztem aktív. Minden topikban aktívra szavaznak. Giants topikban sem szavaztunk már Strahanre.
Utoljára szerkesztette Balint7 (2008-06-20 21:44:26)
Kilépett
Sráccok,csináljuk úgy mi is,ahogy a többiek,h az előzőek top5-ét is bemásoljátok,h könyebben lehessen összeszámolni.
kzol:Bunkley, Cole, McNabb, Westbrook, Sheldon Brown
GorazmShawn Andrews,Trevor Laws,Trent Cole,Mike Patterson,Donovan McNabb
asante_samuel:Trent Cole,Dawkins,Westbrook,McNabb,Stewart Bradley(tom,sokat még nem láttunk belőle,de nagyon megkedveltem a sráccot)
Utoljára szerkesztette asante_samuel (2008-06-21 00:19:19)

Kilépett
kzol:Bunkley,McNabb,Westbrook,Sheldon Brown
Gorazm:Andrews,Laws,Cole,Patterson,McNabb
asante_samuel:Cole,Dawkins,Westbrook,McNabb,Bradley
Mike23:Sheppard,Patterson,Gaither,Cole,Andrews
samson: McNabb; Runyan; Dawkins; Westbrook; Gocong

Kilépett
Pekinger:Dawkins,Westbrook,McNabb,Andrews,Curtis
Utoljára szerkesztette pekinger (2008-06-21 13:38:18)

Kilépett
tomlinson21: McNabb, Dawkins, Westbrook, Andrews, Jackson

Kilépett
tomlinson21 írta:
tomlinson21: Jackson
DeSean vagy Jamaal? ![]()
Utoljára szerkesztette asante_samuel (2008-06-21 14:56:05)

Kilépett
Őszintén megmondom, nekem nem nagyon tetszik ez a szavazósdi, mert nem tartom jó dolognak hogy egy vendég mondjuk benéz és 1-2 oldalon keresztük csak a neveket látja, de ha már elkezdtétek, akkor nem maradok ki belőle.
Tomeee: McNabb, Dawk, Westbrook, Cole, Andrews
Kilépett
Itt az enyém ha már ide is átterjedt az őrület:
kzol:Bunkley,McNabb,Westbrook,Sheldon Brown,Cole
Greengo:T.Cole,B-West,B-Dawk,McNabb,Lito
Utoljára szerkesztette Greengo (2008-06-21 15:41:09)
Kilépett
kzol:Bunkley,McNabb,Westbrook,Sheldon Brown,Cole
Greengo:T.Cole,B-West,B-Dawk,McNabb,Lito
Adamsky: Dawkins, McNabb, Westbrook, Bradley, S. Brown

Kilépett
Ork írta:
azért örülök hogy vannak normális eagles drukkerek akik tudják hogy az ex kukoricás egy jó kis játékos
Attól hogy a kedvenceik között van, még nem biztos hogy jó játékosnak is tartják ![]()
Viccen kívül, azért se jó ez a szavazás, mert én a McNabb-Dawkins-Westbrook trión kívüli 2 helyre kb minden nap mást mondanék, miután beírtam Cole-t és Andrews-t, eszembejutott Lito, Sheldon, Gaither, Bradley, Thomas, Akers, szóval ez nálam igazából pillanattól függ...
Kilépett