NFL.HU fórum

A magyar amerikaifoci-fórum

Nem vagy belépve.

Hirdetmény

A fórum lezárva. Csak olvasható. A továbbiakért >> Bowl.hu

#4301 2008-07-07 15:37:22

Enyveskezu
Romosexual
Regisztrált: 2006-11-17
Üzenetek: 2229
Kedvenc NFL csapatom: Dallas Cowboys
Kedvenc NCAA csapatom: UT
PM

Re: Gyűlölködjünk!

konkréten elletüntetés anyázás biztos lett volna, de nemhiném h a térköves része meglett volna, bár ki tudja
sztem ezek az emberek még mindig kevesebb kárt okoznak, mint más kisebbségek, de ez csak az én véleményem

http://img148.imageshack.us/img148/825/tonyromoezasigemod8.jpg
http://www.myspace.com/romosong
"Tony Romo is Superman." - John Madden.
You can't spell c_ck s_cker withou OU smile

Kilépett

#4302 2008-07-07 15:38:44

kishaszi
Steelers fan
Regisztrált: 2006-02-07
Üzenetek: 2906
PM

Heterófelvonulás mikor lesz? Ahol mindenki ugyanazt eljátssza majd, mint a buhersereg ? Más se lenne szalagcímen, minthogy fajtalankodtak férfiak és nők nyilvánosan. Micsoda fertő.

- Gyakran fogyaszt kenyeret és vizet?
- Mindig!
- Akkor ezért látja olyan sűrűn a szent szűzet....

Kilépett

#4303 2008-07-07 15:41:01

kishaszi
Steelers fan
PM

Egyébként tudjátok milyen érzés, amikor telefonon keresztül bepróbálkozik egy homok szapiensz??? Nem mondom el, nekem már volt benne részem:P smile

- Mindig!

Kilépett

#4304 2008-07-07 15:41:22

Roll
Don Johnson
Lakhely: Szigetszentmiklós - Bucka City
Regisztrált: 2007-01-22
Üzenetek: 1346
Kedvenc NFL csapatom: Tampa Bay Buccaneers
Kedvenc NCAA csapatom: Florida State Seminoles
Weblap
PM

lotus86 írta:

Enyveskezu írta:

StormST írta:

Ha valaki azt hiszi, hogy a csendben, békében, normál utcai ruhában vonuló melegek ellen nem lett volna ellentüntetés, dobálózás, kiabálás, az vagy biciglibelsőben élt az elmúlt 20 évben vagy nem ebben az országban.

Egyébként, vajon a magyarral egyidőben Hamburgban (asszem ott) megtartott hasonló felvonulás ellen miért nem volt semmilyen ellentüntetés? Hogy lehet, hogy külföldön az ilyesmit békésen lehet csinálni, csak nálunk nem lehet azt az ismert 30-50 radikális idiótát otthon/sitten tartani?

A magyar igazságszolgáltatás szégyene az egész, nem a melegeké. Ha rendes országban élnénk, akkor nem minden alkalommal ugyanaz a 30-50 barom verné szét a fővárost, mert azokat egy rendes ország normális (értsd nem korrupt, pártatlan) bírósága gyorsított eljárással az első alkalom után 10 évre sittre verné, nem egy nap után mehetnének haza, ahogy nálunk van. Ez a szégyen, nem a meleg parádé...

nazért ez sem feltétlen van így, amugy Londonban volt ha jól tudom....
vegyük már eszre ez itt nem nyugateurópa, ez kő keményen keleteurópa az állapotokat tekintva, minden téren, kivéve a gazdasági fejlődést, mert abban inkább afrika vagyunk
meg lehet nézni, még keményebben fogadták őket az oroszok, meg a románok, nem csak nyugatra lehet ám keresgélni h ott elfogadják

De te azt írtad, hogy ha nincs Jézusos plakát, meg szivárványos ország, akkor balhé sincs. Strom erre írta (Én is pár hsz-al ezelőtt), hogy akkor is mentek volna anyázni az emberek...

Mindegy, ezen ne vesszünk össze. Szar az egész (ország) úgy, ahogy van...

Lotusnál meg Stormnál ott volt a pont, ezt így részemről leszögezném.

A másik, hogy lehet kelet felé tekintgetni de én nem akarok. Nem a románokat vagy a ruszkikat akarom példának emlegetni, ha netán szóba kerülne Magyarország...

http://images.netbag.hu/20080504/08581556346.jpg
http://www.nfl.hu/images/galery/bucs.jpg
Monte Kiffin: "I want 11 guys getting to the ball as quick as we can."

Kilépett

#4305 2008-07-07 15:43:12

lotus86
csúfcséször, junó
Lakhely: Rushden / Anglia
Regisztrált: 2005-09-27
Üzenetek: 4082
Kedvenc NFL csapatom: New York Giants / New York Jets - Bandwagon
Kedvenc NCAA csapatom: USC / Idaho Vandals
Weblap
PM

Amúgy én két dolgot tennék:

1. Odamennék egy "ellentüntetőhöz" és megkérdezném: Magának barna a haja? Mindegy mit válaszolna, mert utána rögtön orronvágnám, és megmondanám, hogy engem idegesítenek az xy hajú emberek. (Kb. megértené, hogy mit éreznek a melegek)

2. Odamennék egy szivárványos felvonulóhoz és megkérdezném: Hogy nézel ki? Mit csinálsz? Miért viselkedsz így?  --- Majd orrnvágnám őt is. (Ő pedig felfogná, hogy mi bassza a heterók csőrét)

Ezzel elérném, hogy legalább addig összefogjon a felvonuló és az ellentüntető, amíg elkapnak és engem is jól orronvágnak.... big_smilebig_smile

Na, észosztást befejeztem, mert megyek suliba....

Utoljára szerkesztette lotus86 (2008-07-07 15:44:35)

http://i204.photobucket.com/albums/bb155/keri86_bucket/JPP-sig.jpghttp://i204.photobucket.com/albums/bb155/keri86_bucket/Tuck-sig-1.jpg

Kilépett

#4306 2008-07-07 15:43:56

Enyveskezu
Romosexual
PM

kishaszi írta:

Egyébként tudjátok milyen érzés, amikor telefonon keresztül bepróbálkozik egy homok szapiensz??? Nem mondom el, nekem már volt benne részem:P smile

1 hete engem is felhívot a Fodor Gábor üzenetrögzítős hangja big_smile

Kilépett

#4307 2008-07-07 15:45:48

kishaszi
Steelers fan
PM

Enyveskezu írta:

kishaszi írta:

1 hete engem is felhívot a Fodor Gábor üzenetrögzítős hangja big_smile

Loál, ezért nem jár moderáció:??? :-)))))) Még a végén magára veszi a kis vörös. Jah, nem is vörös... ööö big_smile

- Mindig!

Kilépett

#4308 2008-07-07 15:47:42

StormST
Rams GM
Lakhely: Und/Dombóvár
Regisztrált: 2006-12-05
Üzenetek: 5203
Kedvenc NFL csapatom: Denver Broncos FOREVER!!!!!!!
PM

Enyveskezu írta:

StormST írta:

Ha valaki azt hiszi, hogy a csendben, békében, normál utcai ruhában vonuló melegek ellen nem lett volna ellentüntetés, dobálózás, kiabálás, az vagy biciglibelsőben élt az elmúlt 20 évben vagy nem ebben az országban.

Egyébként, vajon a magyarral egyidőben Hamburgban (asszem ott) megtartott hasonló felvonulás ellen miért nem volt semmilyen ellentüntetés? Hogy lehet, hogy külföldön az ilyesmit békésen lehet csinálni, csak nálunk nem lehet azt az ismert 30-50 radikális idiótát otthon/sitten tartani?

A magyar igazságszolgáltatás szégyene az egész, nem a melegeké. Ha rendes országban élnénk, akkor nem minden alkalommal ugyanaz a 30-50 barom verné szét a fővárost, mert azokat egy rendes ország normális (értsd nem korrupt, pártatlan) bírósága gyorsított eljárással az első alkalom után 10 évre sittre verné, nem egy nap után mehetnének haza, ahogy nálunk van. Ez a szégyen, nem a meleg parádé...

nazért ez sem feltétlen van így, amugy Londonban volt ha jól tudom....
vegyük már eszre ez itt nem nyugateurópa, ez kő keményen keleteurópa az állapotokat tekintva, minden téren, kivéve a gazdasági fejlődést, mert abban inkább afrika vagyunk
meg lehet nézni, még keményebben fogadták őket az oroszok, meg a románok, nem csak nyugatra lehet ám keresgélni h ott elfogadják
szerk: egyébként ha harminc ember lenne azt azért illene megállíítani a rendőrségnek, annál kicsit azért többen...
nem beszélve arról, h több tüntetés volt, és azok kozül ha jól tudom az 1ik amelyik találkozott a homár menettel, az relatíve békésnek mondható, mert bűzbombákat meg tojásokat dobáltak, és a hősök terén várta őket a kemény mag, ezzel azt akarom modnani, h nem mindenki részéről érte őket akkora atrocitás amit a TV mutat, pl savval lőtték őket...

1. OK, de akkor senki se sírjon, hogy nyugati béreket akarunk, mert ezek szerint ez még kelet. (egyébként a gazdasági fejlődés mértékéről azért lehetne vitatkozni) Ha valaki nyugatot akar, akkor ne csak a béreket/viszonyokat akarja, hanem azt is, hogy azzal kulturális/értelmi szint is jár, nem csak pénz.
2. Jah, mert a bűzbombás-tojásos az már békésnek számít? Hát ha már itt tartunk, akkor elég keményen el kell gondolkodni, hogy mit akar ez az ország elhitetni magával/magáról.
3. Én a 30-50-et a szervezőkre értettem, az igazi kemény magról. Azokról, akik a tv ostromban az első sorban mentek, ahogy később is a zavargások alatt és azóta mindig. Azokról, akik a szervezők és akik elől mennek mindig. Azokat kéne lecsukni, vagy még jobb, kiutasítani az országból. Egyből kevesebb lenne a gond.

El kéne gondolkodni minden világ-vége hangoztatónak, hogy mitől is gondolnak minket nyugaton keletnek. Nem azért, mert pár havonta azt látják, hogy ebben az országban pár barom, legtöbbször ugyanazok, szétverik az ország fővárosát? Nem azért nem jönnek a befektetők/túristák, mert ez látják a CNN-ben, NBC-ben, stb.? Tudom, ez is sarkítás, de amit te írsz (afrika, kelet-eu) is az...

http://img159.imageshack.us/img159/5935/eddieroyalyh5.jpg
http://www.nfl.hu/images/galery/broncos.jpg
HoF: szerencsétek... tongue   Welcome to the Hall Floyd! smile
2010.04.28: Tim Tebow nem lesz bust! (a 2012-es szezon végére az NFL legjobb 10 QB-je között lesz)

Kilépett

#4309 2008-07-07 15:56:08

Enyveskezu
Romosexual
PM

1. sztem a legtöbb embernek nem a keleti fizetésével van problémája, hanem pl a nyugati árakkal keleti fizetés mellett...
2. a bűzbomba békessége úgy békés, h a városban anyagi kárt, a homárokban testi sérülést nem okoz
3. még mindig tartom, h vannak kisebségek akik nagyobb kárt okoznak mint az a 30-50 ember
emelett az emberek mentalitása itt más mint nyugaton, emiatt soha nem is leszünk olyanok, amúgy meg valszeg az is rontja az ország imázsát, hogy arendőr üti gumibottal a rossz helyen lévő túristát, miközben az az útlevelét mutogatja, vagy a mexikóit, büdös cigány felkiáltással, nem is beszélve arról, h a miniszterelnők, a BBC riporterének a "miért hazudott?" kérdés többszöri feltétele után se mtudott válaszolni....
az a baj
“Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt érdemel. Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba …” azt hiszem ez a Széchenyi idézet erre a legmegfelelőbb, nem az ő hibájuk, hogy hagyuk, hogy velünk töröltesség a seggüket

Kilépett

#4310 2008-07-07 15:59:57

Helmut Zimmer
Perry
Regisztrált: 2007-02-20
Üzenetek: 3283
Kedvenc NCAA csapatom: Wake, Sooners
PM

Szasztok még egy gondolat mielőtt végleg bedobom a szunyát.

Izraeli melegfelvonulás...megvan? Na, ha gyűlöletet mérni lehetne akkor az  a benchmark 100!  Annál csúnyább a földön nincs ugyanis ott no tolerancia a homokosokkal szemben. Egyszer mernének egy az orthodoxokat hitükben annyira bántó felirattal megjelenni,  mint mondjuk enyves által említett szeríntem szimplán ízléstelen szöveg, akkor az eseményt biztosító izraeli hadsereg sem tudná megvédeni őket.... ja azért van kint a hadsereg, mert az orthodox zsidókon, kívül a muzulmánok is nagy nagy "szimpátiával nézik az ilyen parádékat", amelyek elég balhésak szoktak lenni.
Mellesleg olyan rendes országokban, mint Hollandia, Rotterdam nevű városának igen brutál rendőrei pl semmit sem tudnak kezdeni a Feyenord szurkolókkal. Láttam a Krk Straatot (templom u. az vezet ki a pályaudvarra) Eindhoven Feyenord után.... Csatatér! 70 sérült ebből 20 rohamrendőr....

Nehéz ez a kérdés.Nagyon nehéz ízlésesen másnak lenni, és a másságot elfogadi, egyébként meg miért éppen a melegeink, meg a homofóbjaink lennének jobbak, ,  közlekedési morál vagy éppen afoci, stb. nyílván köztük is vannak jobb emberek, akik nap mint nap tesznek azért,hogy változzanak a dogok

üdv Helmet

Elnézve a Rams, a Bills és a Lions állapotát nem tudom eldönteni, hogy a 0-16 önmagában elég lehet-e a 2011 évi 1/1-re

Kilépett

#4311 2008-07-07 16:10:56

StormST
Rams GM
PM

Enyveskezu írta:

1. sztem a legtöbb embernek nem a keleti fizetésével van problémája, hanem pl a nyugati árakkal keleti fizetés mellett...
2. a bűzbomba békessége úgy békés, h a városban anyagi kárt, a homárokban testi sérülést nem okoz
3. még mindig tartom, h vannak kisebségek akik nagyobb kárt okoznak mint az a 30-50 ember
emelett az emberek mentalitása itt más mint nyugaton, emiatt soha nem is leszünk olyanok, amúgy meg valszeg az is rontja az ország imázsát, hogy arendőr üti gumibottal a rossz helyen lévő túristát, miközben az az útlevelét mutogatja, vagy a mexikóit, büdös cigány felkiáltással, nem is beszélve arról, h a miniszterelnők, a BBC riporterének a "miért hazudott?" kérdés többszöri feltétele után se mtudott válaszolni....
az a baj
“Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt érdemel. Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba …” azt hiszem ez a Széchenyi idézet erre a legmegfelelőbb, nem az ő hibájuk, hogy hagyuk, hogy velünk töröltesség a seggüket

1. A nyugati fizetéshez kéne egy-két dolog: rendes adófizetési morál, hogy az államnak ne kelljen akkora terheket rakni az egyes emberekre (tudom, valszeg te se csalsz adót, ahogy senki se, csak mindenki hallott róla, hogy van ilyen), rendes politika (kormánypártok és ellenzék együtt, ugyanis a nem konstruktív ellenzék nem csak a kormánynak ellenzéke, hanem az egész országnak) és normális (pártatlan, korrekt) média.
2. Az anyagi kárba a tönkretett ruházatot és a takarítási költséget is bevetted? Mert az utóbbit pl. a te adódból (ha...) fogja csinálni a főváros.
3. Szerinted vannak olyan kisebbségek. Valszeg ezzel a felgyújtott autóval (nem most) rendelkező emberek nem értenek egyet. Egyébként meg ha van nagyobb kárt okozó kisebbség, az azt jelenti, hogy ők bármivel is jobbak lesznek akárkinek a szemében? (a miniszterelnöki utalásra: Orbán Viktor azt mondta, hogy ő sose hazudott. Megfigyelési botrány? 400%-os közalkalmazotti béremelés?)

2010.04.28: Tim Tebow nem lesz bust! (a 2012-es szezon végére az NFL legjobb 10 QB-je között lesz)

Kilépett

#4312 2008-07-07 16:29:19

fetomy
Avieholic
Lakhely: Forks
Regisztrált: 2006-11-26
Üzenetek: 14951
PM

StormST írta:

Enyveskezu írta:

az a baj

1. A nyugati fizetéshez kéne egy-két dolog: rendes adófizetési morál, hogy az államnak ne kelljen akkora terheket rakni az egyes emberekre (tudom, valszeg te se csalsz adót, ahogy senki se, csak mindenki hallott róla, hogy van ilyen), rendes politika (kormánypártok és ellenzék együtt, ugyanis a nem konstruktív ellenzék nem csak a kormánynak ellenzéke, hanem az egész országnak) és normális (pártatlan, korrekt) média.
2. Az anyagi kárba a tönkretett ruházatot és a takarítási költséget is bevetted? Mert az utóbbit pl. a te adódból (ha...) fogja csinálni a főváros.
3. Szerinted vannak olyan kisebbségek. Valszeg ezzel a felgyújtott autóval (nem most) rendelkező emberek nem értenek egyet. Egyébként meg ha van nagyobb kárt okozó kisebbség, az azt jelenti, hogy ők bármivel is jobbak lesznek akárkinek a szemében? (a miniszterelnöki utalásra: Orbán Viktor azt mondta, hogy ő sose hazudott. Megfigyelési botrány? 400%-os közalkalmazotti béremelés?)

Egy picit azért már hozzászólnék én is.

Szerintem például ne az adóból tisztítsák a várost, hanem pl. abból a pénzből, amit egy honlapért fizetnek ki. Mindenki ismeri a sztorit, aki abban a helyzetben a kormány mellé áll, az már durván elvakult. Vagy azt sem meséli be nekem senki sem, hogy egy darab audit, mégha páncélozott is, 4.5 millióba kerül átfestetni. És sorolhatnám...

Az egyes ponthoz pedig: Akkor ez 22-es csapdája. Nem úgy van ám, hogy akinek nincs pénze, az most gondol egyet és rendesen adózik, hogy majd később kevesebbet lehessen. Tudod miért nem? Mert ha most valaki úgy dönt, hogy rendesen adózik, mondjuk egy szimpla kisvállalkozás. Akkor szépen azt látja, kábé két hónap után, miután totál csődbe ment, hogy megérte rendesen adózni, mert így legalább új Audi-val furikázik XY, vagy éppen megérte rendesen adózni, mert bár csak nőtt az államadósság, tehát nem csökkennek az adók, járulékok később sem, és én is csődbe mentem, de örülök, mert a kormányszóvivőnek nem kellett pályázatokat nézegetnie, hanem a tök szimpla oldalát megcsináltathatta a haverjával 200 millióért.

Hidd el, havonta utalom a vállalkozásunk után a járulékokat. Két ember, minimálbéres járulékai, 8 órás munkával havi 180.000 forint. Emellett nem lehet rendes árréssel dolgozni, mert a kutya fasza nem veszi meg pl. 300 forintért a kenyeret, vagy szintén annyiért a tejet. Aki azt mondja, hogy mindent becsületesen csinál, az HAZUDIK! Általánosítok igen. Na jó, lehet mákos 1-2% akinek valahogy bejött, de nekem elhiheted, hogy per pillanat nem lehet becsületesen megélni. Nem meggazdagoni, csak szimplán megélni. A rosszabbul élünk mint 4 éve plakátok annyiban voltak igazak saját szempontból, hogy Gyurcsány járulékemelései óta konkrétan kétszer annyit utalunk havonta. Eleinte lehetett nagyrészben becsületesen csinálni. Ma nem. Ja, mindezt napi 180-200.000-es forgalommal!

És mielőtt bárki félreértené, nem azt mondom, hogy Orbán a király, Gyurcsány meg nem. Csakis azt, hogy per pillanat nem az a megoldás, hogy hopp mindenki adózzon rendesen, mert akkor fél éven belül akkora lenne a munkanélküliség hirtelen, hogy szinte népszámlálással érne fel a megszámolásuk...

http://a.imageshack.us/img225/8030/vidisig.jpg
Fox, Fox, Please grant my wish  ///  Trying to figure out this life
http://i50.tinypic.com/25zozl0.png

Kilépett

#4313 2008-07-07 16:38:17

Crunker
Pontagyú
Regisztrált: 2006-09-23
Üzenetek: 6712
Kedvenc NFL csapatom: Pittsburgh Steelers
PM

buzi gecik törölték az egyetlen olyan normális oldalt ahonnan lehetett játékokat letölteni mad
viszont jó olvasni a vitákat smile

http://i397.photobucket.com/albums/pp57/CrunkerHUN/Signature/california.pnghttp://i34.tinypic.com/25545z9.jpg

Kilépett

#4314 2008-07-07 16:43:25

konqueror
...
Regisztrált: 2006-12-30
Üzenetek: 12610
Kedvenc NFL csapatom: Bears
Kedvenc NCAA csapatom: OU
Weblap
PM

Crunker írta:

buzi gecik törölték az egyetlen olyan normális oldalt ahonnan lehetett játékokat letölteni mad

Isten egyik kezével elvesz, másikkal ad big_smile

Kilépett

#4315 2008-07-07 16:47:22

Crunker
Pontagyú
Regisztrált: 2006-09-23
Üzenetek: 6712
Kedvenc NFL csapatom: Pittsburgh Steelers
PM

konqueror írta:

Crunker írta:

adott mást van itthon Dr. Pepper heart big_smile

http://i397.photobucket.com/albums/pp57/CrunkerHUN/Signature/california.pnghttp://i34.tinypic.com/25545z9.jpg

Kilépett

#4316 2008-07-07 16:48:09

konqueror
...
Regisztrált: 2006-12-30
Üzenetek: 12610
Kedvenc NFL csapatom: Bears
Kedvenc NCAA csapatom: OU
Weblap
PM

Crunker írta:

konqueror írta:

Crunker írta:

adott mást van itthon Dr. Pepper heart big_smile

huhúúú, azt a forrest gump ota ki akarom probálni tongue

Kilépett

#4317 2008-07-07 16:50:10

StormST
Rams GM
PM

fetomy írta:

StormST írta:

Enyveskezu írta:

az a baj

Egy picit azért már hozzászólnék én is.

Szerintem például ne az adóból tisztítsák a várost, hanem pl. abból a pénzből, amit egy honlapért fizetnek ki. Mindenki ismeri a sztorit, aki abban a helyzetben a kormány mellé áll, az már durván elvakult. Vagy azt sem meséli be nekem senki sem, hogy egy darab audit, mégha páncélozott is, 4.5 millióba kerül átfestetni. És sorolhatnám...

Az egyes ponthoz pedig: Akkor ez 22-es csapdája. Nem úgy van ám, hogy akinek nincs pénze, az most gondol egyet és rendesen adózik, hogy majd később kevesebbet lehessen. Tudod miért nem? Mert ha most valaki úgy dönt, hogy rendesen adózik, mondjuk egy szimpla kisvállalkozás. Akkor szépen azt látja, kábé két hónap után, miután totál csődbe ment, hogy megérte rendesen adózni, mert így legalább új Audi-val furikázik XY, vagy éppen megérte rendesen adózni, mert bár csak nőtt az államadósság, tehát nem csökkennek az adók, járulékok később sem, és én is csődbe mentem, de örülök, mert a kormányszóvivőnek nem kellett pályázatokat nézegetnie, hanem a tök szimpla oldalát megcsináltathatta a haverjával 200 millióért.

Hidd el, havonta utalom a vállalkozásunk után a járulékokat. Két ember, minimálbéres járulékai, 8 órás munkával havi 180.000 forint. Emellett nem lehet rendes árréssel dolgozni, mert a kutya fasza nem veszi meg pl. 300 forintért a kenyeret, vagy szintén annyiért a tejet. Aki azt mondja, hogy mindent becsületesen csinál, az HAZUDIK! Általánosítok igen. Na jó, lehet mákos 1-2% akinek valahogy bejött, de nekem elhiheted, hogy per pillanat nem lehet becsületesen megélni. Nem meggazdagoni, csak szimplán megélni. A rosszabbul élünk mint 4 éve plakátok annyiban voltak igazak saját szempontból, hogy Gyurcsány járulékemelései óta konkrétan kétszer annyit utalunk havonta. Eleinte lehetett nagyrészben becsületesen csinálni. Ma nem. Ja, mindezt napi 180-200.000-es forgalommal!

És mielőtt bárki félreértené, nem azt mondom, hogy Orbán a király, Gyurcsány meg nem. Csakis azt, hogy per pillanat nem az a megoldás, hogy hopp mindenki adózzon rendesen, mert akkor fél éven belül akkora lenne a munkanélküliség hirtelen, hogy szinte népszámlálással érne fel a megszámolásuk...

(Mert a babysitternek kellett a terepjáró, az akkori miniszterelnöknek meg 5 autó 4 év alatt.)
Szerinted a kisvállakozóról van szó? Szerinted a kisvállalkozók nem fizetnek be 2000 (!!!) milliárd forint adót egy évben? (8000 milliárd az államadósság, csináld meg a matekot, hány évnyi normális adózással lehetne rendbetenni az államot, nem nehéz). Még egy kis matek:
10 millió ember
Ebből:
3,5 millió adózó (igen, annyi, legalábbis annyi lenne. a többi mind nyugdíjas, diák vagy munkanélküli)
700 ezer közalkalmazott (ők már adóból élnek, igaz adóznak is, nincs választásuk)
kb. 800 ezer adót nem fizető (ez csak becslés, de sok helyről, kb pontos)
Azaz: 2 millió ember tart el jelenleg 10 milliót. Ez a kemény matek. Annak a 2 milliónak szar az élet, kb megköszönhetik annak a 800 ezernek, hogy nem jobb nekik legalább egy kicsivel.
Mielőtt megkérdeznéd: apám közalkalmazott (tanár), anyám MÁV-os, én pedig alkalmazott vagyok egy becsületes cégnél, azaz adózom is és utánam is adóznak. Nekem is szar, de néha nem árt mögé nézni a dolgoknak, mert a felszín szar, de ami alatta van, az minden oldalon egy nagy trágyahalom.

Egyébként igen, végülis tényleg szarjon bele mindenki, mert legalább így nem jár XY Audival és még jobban nő az államadósság, amiért persze EGYETLEN személy a felelős és egyetlen párt. Ez a baj az országgal, sokan szarnak bele, mert ha a szomszéd is beleszarik, akkor én is bele fogok. Csak így senki se csodálkozzon, hogy nem felfelé mennek a dolgok és soha nem is fognak. Nem csak a politikusoknak kell tenni az országért, hanem az országnak is saját magáért.

(Majd egyébként 6 év múlva visszatérünk rá, hogy akkor mekkora lesz a trágya, amikor a mostani ellenzék dolgozik rajta 4 évet. Most megmondom: hacsak nem változtatnak semmit a mostani hozzáállásukon, akkor nem lesz kisebb a trágya egy centivel se. NEM-et mondani mindenre könnyű, olyat mondani, amire mások IGEN-t mondanak sokkal nehezebb. Egyszer 4 év alatt már megmutatták, hogy ilyet sűrűn nem tudnak...)

Kilépett

#4318 2008-07-07 16:57:51

StormST
Rams GM
PM

Szerinted nem lehet becsületesen megélni? Ezt mond a fent említett 700 ezer közalkalmazottnak, akiknek nincs más választásuk, mert nem tehetik meg, hogy nem fizetik be az adót. Valahogy mégis megélnek. Valahogy megéltek az elmúlt 50 évben is.

Az én szüleim 30 éve dolgoznak, soha egy fillér adót nem csaltak, felneveltek két gyereket egyetemen keresztül és fentartanak egy rendes házat egy autóval és a nagyszülőkre is tudnak odafigyelni. Szóval az általánosításról csak ennyit.
(egyébként 2002 előtt szarabb volt a helyzet, amíg apám tanári állása kb. a kukáséval volt egyenlő a kormány szemében. 4 év alatt 20% reálbér CSÖKKENÉSE volt. Kb érthető, hogy mi a gondom a narancsos oldallal...)

Kilépett

#4319 2008-07-07 17:02:43

Szegecs
1k3ad
Lakhely: 2.
Regisztrált: 2006-11-19
Üzenetek: 5000
Kedvenc NFL csapatom: Raiders
Kedvenc NCAA csapatom: Gamecocks
PM

kis matek
2002-es szintet a jelenlegi gazdasági növekedéssel 2017re fogjuk elérni

http://i163.photobucket.com/albums/t306/MAINxxEVENT/TH.jpg
Some people think they should go to heaven but NOT have to die to get there.

Kilépett

#4320 2008-07-07 17:08:56

Döme
Jamarcus Russell Drank-o-Vision
Lakhely: Szeged
Regisztrált: 2006-01-01
Üzenetek: 8763
Kedvenc NFL csapatom: Raiders
PM

Úgy persze hogy nem lehet megélni, ha mindenkinek kötelezőnek érzi beszerezni a 600 centis plazmatévét, meg minimum 2 autót, meg apámfasza tudja még mit (és persze a net is alapvető létszükséglet). Akinek falusi nagyszülei vannak, az kérje meg őket, hogy meséljenek, ők hogyan, miből éltek 60 évvel ezelőtt, egyáltalán miről szólt az életük. Hozzájuk képest a kánaánban élünk. Csak ugye soha semmi nem elég...

http://img479.imageshack.us/img479/3407/2co63pethaz4.gif

Kilépett

Fórum lábléc