A magyar amerikaifoci-fórum
Nem vagy belépve.
Amúgy, ha Pouncey nem ír alá TC-ig, akkor 2004 után (akkor Big Ben) lehet holdout a Steelers-nél. Azért elég durva, hogy nálatok mindenki majdnem aláírt időben az elmúlt években. Amúgy elvileg 5 évre szeretne aláírni, mint ahogy az eddig aláíró első körösök meg is kapták. Amúgy 2.119.270 $ hely volt a sapka alatt, mielőtt Worilds aláírt. Most gondolom ő idén kap egy olyan 700k $, akkor elvileg Pouncey-nak marad 1400k $ kb. De javítsatok ki, ha valahol tévedtem.
Kilépett
deny79 írta:
Amúgy, ha Pouncey nem ír alá TC-ig, akkor 2004 után (akkor Big Ben) lehet holdout a Steelers-nél. Azért elég durva, hogy nálatok mindenki majdnem aláírt időben az elmúlt években. Amúgy elvileg 5 évre szeretne aláírni, mint ahogy az eddig aláíró első körösök meg is kapták. Amúgy 2.119.270 $ hely volt a sapka alatt, mielőtt Worilds aláírt. Most gondolom ő idén kap egy olyan 700k $, akkor elvileg Pouncey-nak marad 1400k $ kb. De javítsatok ki, ha valahol tévedtem.
Pár dolog a rookie-k szerződéséről, ahogy az nálunk működik, mert hát - bár gondolom senki nem lepődik meg - nálunk ennek is hagyományai vannak:
- 3-7. kör mindig 3 éves szerződést kapnak és a fizetésük mindig vet.min., az aláíráspénzben, illetve a bónuszokban van eltérés
- 2. körös mindig 4 éves szerződést kap és a fizetése mindig vet.min, de értelemszerűen nagyobb aláíráspénzt és bónuszokat kap -> tehát Worilds fizetése idén 320.000 plusz az aláírás pénz negyede számít bele, így szvsz nem foglal el 700.000-t az idei capből
- 1. körös mindig 5 éves szerződést kap (kivéve ha QB-ról van, épp ezért BB volt a kivétel aki 6 évre kapott szerződést rookie-ként), de sok esetben az ő fizetése is vet.min, de értelemszerűen még nagyobb aláíráspénzt és bónuszokat kap. Ha jól tudom az elmúlt években egyedül BB kapott vet.min.-nál nagyobb fizetést.
- Valóban BB volt az utolsó holdoutos, de ő is kevesebb mint egy hetet hagyott ki, ha emlékeim nem csalnak.
- Sajnos valóban úgy tűnik, hogy Pouncey nem fog aláírni a TC kezdetéig, de meglepne, ha legkésőbb jövő keddig nem írna alá.

Kilépett
Srácok valaki leírná az előszezon meccsek mikor lesznek és kivel játszunk előre is köszönöm ha valaki azt is tudja adja-e valamelyiket az espn america annak pedig különösen hálás lennék.

Kilépett
suni972 írta:
Srácok valaki leírná az előszezon meccsek mikor lesznek és kivel játszunk előre is köszönöm ha valaki azt is tudja adja-e valamelyiket az espn america annak pedig különösen hálás lennék.

Kilépett
suni972 írta:
A Denver ellenit adja az ESPNA.

Kilépett
Megvan Flozell Adams! EZAZ! Több Pro Bowlja van, mint a falunknak összesen ![]()
Steelers agree to terms with T Flozell Adams on a multi-year deal. More ahead on NFL Network and NFL.com
És nem is egyévesre, gondolom csak így írt alá. Na mindegy ennek nagyon örülök ![]()

Kilépett
tenorx írta:
Megvan Flozell Adams! EZAZ! Több Pro Bowlja van, mint a falunknak összesen
Steelers agree to terms with T Flozell Adams on a multi-year deal. More ahead on NFL Network and NFL.com
És nem is egyévesre, gondolom csak így írt alá. Na mindegy ennek nagyon örülök
Kíváncsi vagyok mennyiért, 4 milkáról mennyire sikerült levinni.
Kilépett
tenorx írta:
jó hát Szerencsen hány NFL játékos van? Mondjuk nem hittem volna, hogy az falu.
Kilépett
Höri írta:
tenorx írta:
jó hát Szerencsen hány NFL játékos van? Mondjuk nem hittem volna, hogy az falu.
Áááááááááááááááá bazdmeg! Ezt Markótól jobban várta mvolna ![]()

Kilépett
tenorx írta:
És nem is egyévesre, gondolom csak így írt alá. Na mindegy ennek nagyon örülök
2 évre írt alá
Kilépett
Szvsz semmiféle javulás nem várható tőle.

Kilépett
Soldados írta:
Szvsz semmiféle javulás nem várható tőle.
Egyet értek Soldival, sajnos ![]()
Utoljára szerkesztette Helmut Zimmer (2010-07-30 10:53:08)
Kilépett
Flozell a hírek szerint 2 évre idényenkénti 3,8 milláért írt alá... Én qrvára sajnálok rá ennyi pénzt, semmiféle jövőt nem jelent... Miatta valszeg IR-re rakjuk Chris Scottot az újonc OT-t, neki vmi törés van az egyik lábfejcsontjában.

Kilépett
Soldados írta:
Flozell a hírek szerint 2 évre idényenkénti 3,8 milláért írt alá... Én qrvára sajnálok rá ennyi pénzt, semmiféle jövőt nem jelent... Miatta valszeg IR-re rakjuk Chris Scottot az újonc OT-t, neki vmi törés van az egyik lábfejcsontjában.
Nem Colon kiesése miatt kellett az öreg? Egy év után a cut elég sanszos ha minden jól megy a Steelersnek. Amúgy ha BBnek (ill. Leftwichnek) erősebb hangja van mint Romonak, lehet Flo rossz fülét megkerüli majd a snap count és nem lesz meccsenként 2-3 false startja, netán meg lehet nézni milyen a hallása a jobb oldalon. ![]()

Kilépett
gyeek írta:
Soldados írta:
Nem Colon kiesése miatt kellett az öreg? Egy év után a cut elég sanszos ha minden jól megy a Steelersnek. Amúgy ha BBnek (ill. Leftwichnek) erősebb hangja van mint Romonak, lehet Flo rossz fülét megkerüli majd a snap count és nem lesz meccsenként 2-3 false startja, netán meg lehet nézni milyen a hallása a jobb oldalon.
De, Colon kiesése miatta kellett, bár én inkább belülről oldottam volna meg, ennyiért pedig pláne nem kellett volna Flozell, még ha a legjobb elérhető OT is volt a piacon. Amúgy nem biztos az a cut, mert Colonnak is egy évre van szerződése, és szvsz tuti nem hosszabbítunk, főleg nem Achilles-ínszakadás után.
Amúgy olyan hírek járnak, hogy lehet Pouncey mégis aláír pénteken, s akkor nem szakad meg a 6 éve tartó jó sorozat, hogy a TC-re minden újonc aláír.

Kilépett
Ezt sem hittem volna, hogy még ilyen szerződést kap....
Hát, kíváncsi leszek rá.
Kilépett
Soldi kedvenc sportírója jelenti:
Starks volunteered for RT but Tomlin leaving him at LT. Adams to RT
És mégegy, de nem tőle ![]()
Roethlisberger was ultra-polite upon arrival at camp, even telling reporters to be careful so he didn't hit anybody as he unloaded luggage.
Utoljára szerkesztette tenorx (2010-07-30 18:51:19)

Kilépett
sirjakkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?
http://dallascowboystimes.com/2010/02/g … ll-grades/
álljunk föl irányitó nélkül!

Kilépett
Soldados írta:
Flozell a hírek szerint 2 évre idényenkénti 3,8 milláért írt alá...
Ez nagyon sok...
Ezek szerint semmit sem tudtunk lealkudni. Úgy látszik a Foster, J. Scott, Essex hármas nagyon gyenge teljesítményt mutathatott az OTA-k alatt...
sutianap írta:
sirjakkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?
Az a 4.98-as átlag a bal oldalon nem rossz.
A PFF szerint tavaly Flo 6. volt futásblokkolásban és 62. passznál. Tipikus Steelers módi
.
Idén se fog javulni fog a sackmutatónk...
A Pouncey szerződés szerintem is meglesz holnap. Megvan már mögöttünk Spoon az Atlantának, 5 évre 17,5 millió (10,5 garantált) lett. Ennél kicsivel több lesz Pouncey-é, 19-20 millió (11,5-12 garantált). Szerintem nagy meglepetés lenne, ha nem lenne ott az első edzésen szombaton.
Kilépett