A magyar amerikaifoci-fórum
Nem vagy belépve.
atapapa írta:
Annyira nem reménytelen, hogy ne ő legyen a biztos első a posztján, de sokat vesztett a sebességéből és szinte mindig sérülten játszik már. Aztán a OTA-ben bekövetkezett furcsa "rohama" se biztató...
JS egy kib@szott ikon ![]()
Már a draft után is arra gondoltam, hogy azért kellett most Graham, mert Shockey még itt van, és azért tőle nagyon sokat lehet tanulni, bármennyi gond is van vele, azt szerintem mindenkinek el kell ismernie, hogy összességében az egyik legjobb TE az nfl történetében (tudom, hogy van nála jobb elkapó TE, van nála jobban blokkoló TE, van nála jobb magaviseletű TE, de Jeremy az Jeremy
). Reméljük a hülyeséget nem tanulja meg tőle Jimmy ![]()
Egyébként ahogy nézegettem a képeket, meg olvasgattam (fontos, hogy csak gettem, gattam, nem mentem bele mélyen) Graham nem egy igazi blokkoló TE. Jól gondolom? Ez viszont azért eléggé lekorlátozza, hogy rookieként mennyi lehetőséget fog kapni. Tudhat ő annyit, hogy SP kidolgozzon rá külön playeket, mint annak idején Bushra?
Kilépett
Jason McKie (FB) és Earl Heyman (DT) cut, PT pedig, ahogy várható volt, részt vesz az edzéseken.
Colston, Meachem, Sharper és Ingram is PUP listán kezdi a campet.
@Gyurma Pappa: Azért gondolom Graham nem kap külön playeket, egyelőre biztos. Blokkolni-nem-tudásban igazad van, ASSZEM, eleve egy kosárjátékosból alakult át... Gates-nél bevált. De egyébként, Bush-hoz hasonlóan, szerintem már idén is hozhat 3-4 TD-t, mivel kezei nagyon jók és a RZ-ban, ha kimegy WR-nek, (mint Shockey is fontos pillanatokban
) a legtöbb CB-nek miss match. Mondjuk ez Colstonra is jó.
Szóval egy Dallas Clark-féle szerepre jó lehet... (No offense, Clark gondolom jobban blokkol, de 1000y-s szezonban lehet nem sűrűn maradt segíteni.)
Utoljára szerkesztette csabi19 (2010-07-29 19:47:17)
Kilépett
Kilépett
csabi19 írta:
Jason McKie (FB) és Earl Heyman (DT) cut, PT pedig, ahogy várható volt, részt vesz az edzéseken.
@Gyurma Pappa: Azért gondolom Graham nem kap külön playeket, egyelőre biztos. Blokkolni-nem-tudásban igazad van, ASSZEM, eleve egy kosárjátékosból alakult át... Gates-nél bevált. De egyébként, Bush-hoz hasonlóan, szerintem már idén is hozhat 3-4 TD-t, mivel kezei nagyon jók és a RZ-ban, ha kimegy WR-nek, (mint Shockey is fontos pillanatokban) a legtöbb CB-nek miss match. Mondjuk ez Colstonra is jó.
Szóval egy Dallas Clark-féle szerepre jó lehet... (No offense, Clark gondolom jobban blokkol, de 1000y-s szezonban lehet nem sűrűn maradt segíteni.)
jól tudod, hogy kosarazott korábban, összessen 1 évet játszott focit, 17 elkapás 213 yardért és 5 TDért

Kilépett
Saints placed S Darren Sharper, WRs Robert Meachem and Marques Colston and LB Clint Ingram on the physically unable to perform list.
Kilépett
deny79 írta:
Saints placed S Darren Sharper, WRs Robert Meachem and Marques Colston and LB Clint Ingram on the physically unable to perform list.
hát hurrá...
Kilépett
csabi19 írta:
@Gyurma Pappa: Azért gondolom Graham nem kap külön playeket, egyelőre biztos. Blokkolni-nem-tudásban igazad van, ASSZEM, eleve egy kosárjátékosból alakult át... Gates-nél bevált. De egyébként, Bush-hoz hasonlóan, szerintem már idén is hozhat 3-4 TD-t, mivel kezei nagyon jók és a RZ-ban, ha kimegy WR-nek, (mint Shockey is fontos pillanatokban) a legtöbb CB-nek miss match. Mondjuk ez Colstonra is jó.
Hidd el nekem Grahammel nagyon meg lesztek elégedve. Hihetetlen kezei vannak iszonyat nagy és igen szívós.
Kilépett
briareos írta:
csabi19 írta:
jól tudod, hogy kosarazott korábban, összessen 1 évet játszott focit, 17 elkapás 213 yardért és 5 TDért
Az 'asszem'-et azért emeltem ki, mert ugye ezeket a kosaras dolgokat olvastam korábban, de a blokkolásáról nem sok szó esett. Meg ugye erre kérdezett rá Gyurma Pappa is. Én meg gondolom inkább a kezei jók. De mivel (, ahogy Atapapa is írta) végig dicsérték (az edzők is, nem csak a szurkolók) eddig, nem lesz vele baj.
Colston meg már a jövő hét elején tud edzeni elvileg.
Kilépett
deny79 írta:
atapapa írta:
Robinson is aláírt 5 éve
#7483-as hsz
fasza, olyan sok hülyeséget írtok hogy elveszik a lényeg ![]()
(ön)irónia off
Utoljára szerkesztette atapapa (2010-07-30 17:11:36)

Kilépett
deny79 írta:
atapapa írta:
Robinson is aláírt 5 éve
#7483-as hsz
deny79 írta:
Ez meg a #7482-es hsz...![]()
Pedig én nem is álnevet használtam...![]()
Kilépett
Az első csapatban a kezdő safety most Jenkins
Robinson a nagy hajával és a 34-es mezével tök úgy néz ki mintha MM játszana.
A legjobb formában perpillanat Moore van.

Kilépett
atapapa írta:
A legjobb formában perpillanat Moore van.
Kiváncsi leszek, hogy mi lesz a sérültekkel. Meachem, Colston nagyon fájna, Sharper sem túl jó érzés, Ingramról meg nem tudom hogy milyen érzés ![]()
Mennyi komolyan ezek a sérülések? Lábadoznak még? Sharper műtétje meg van, de Colston meg Meachem dolgáról lemaradtam?
Kilépett
Gyurma Pappa írta:
atapapa írta:
A legjobb formában perpillanat Moore van.Kiváncsi leszek, hogy mi lesz a sérültekkel. Meachem, Colston nagyon fájna, Sharper sem túl jó érzés, Ingramról meg nem tudom hogy milyen érzés
Mennyi komolyan ezek a sérülések? Lábadoznak még? Sharper műtétje meg van, de Colston meg Meachem dolgáról lemaradtam?
le, bár a korábbi évek tapasztalataiból kiindulva ezen már nem szabad kiakadni, te is tudod hogy volt nálunk pár olyan műtét, amelyről vagy hónapokkal később derült ki az, hogy egyáltalán megtörtént vagy hogy - kis túlzással - nem is műtét volt hanem boncolás (Deuce térdei például)

Kilépett
atapapa írta:
Gyurma Pappa írta:
atapapa írta:
A legjobb formában perpillanat Moore van.Kiváncsi leszek, hogy mi lesz a sérültekkel. Meachem, Colston nagyon fájna, Sharper sem túl jó érzés, Ingramról meg nem tudom hogy milyen érzés
Mennyi komolyan ezek a sérülések? Lábadoznak még? Sharper műtétje meg van, de Colston meg Meachem dolgáról lemaradtam?le, bár a korábbi évek tapasztalataiból kiindulva ezen már nem szabad kiakadni, te is tudod hogy volt nálunk pár olyan műtét, amelyről vagy hónapokkal később derült ki az, hogy egyáltalán megtörtént vagy hogy - kis túlzással - nem is műtét volt hanem boncolás (Deuce térdei például)
Ja, nem is akadtam ki, csak lemaradtam egy kicsit, pedig próbálok minden ilyesmi hírmorzsát összeszedni. (bár TC teljesen kimaradt...)
Egyébként egy kérdésem maradt: mit lehet tudni a két elkapóról? Nem is voltak TC-ben?
Utoljára szerkesztette Gyurma Pappa (2010-07-31 13:58:19)
Kilépett
atapapa írta:
Meach műtétéről májusban én is megemlékeztem, mostanában kéne felépülnie teljesen. Colstoné viszont nekem új és sokkal komolyabbnak is tűnik.
Marques Colston (knee scope) passed his conditioning test Thursday, and GM Mickey Loomis expects him to be "full go" by early next week.
Csütörtöki hír, és Loomis nem szokott annyit csúsztatni a dolgokon, mint SP. Annyit mondjuk nehéz is, de talán ez tényleg igaz...
Egyébként Clint Gresham (LS) waive, szóval marad Kyle a long snapper.
Kilépett
ezt én is olvastam de nem írják, hogy pontosan mikor volt a műtét (néhány hete...) és egy térdműtét rendszerint rizikósabb mint egy lábujjműtét (Meachem). Ráadásul ha jól emlékszem Colston térdével se most babráltak először.

Kilépett